Bliv franchisetager i Danmarks ypperste burger koncept,  og hils Hungry Dane Burgers velkommen.

 

DEN FØRSTE HUNGRY DANE BURGER JOINT TIL NU.

Hungry Dane åbnede sin første butik i København den 3. marts 2017. I løbet af de første 5 år har Hungry Dane vundet Danmarks bedste Burger 3 år i træk, prøvet konceptet af med success i både Holland og Sverige, samt repræsenteret Danmark på verdensudstillingen i Dubai.

Per 30. juli findes der Hungry Dane Burgers i København, Lyngby, Rødovre, Charlottenlund, Skovshoved, Hundested, Amager og Dubai.

På tegnebrættet ligger Ålborg, Vesterbro, London, Berlin Abu Dhabi og flere kommer til dagligt.

 

GENNEMTESTET KONCEPT

Brænder du for at skabe din egen succesfulde fastfood udbyder?

Kender du værdien af et gennemarbejdet og succesfuldt koncept med et stærkt brand, der bygger på kvalitet, viden, professionalist og personlighed.

Drømmer du om økonomisk succes, sikret af gennemarbejdet og afprøvet koncept?

Har du lyst til at være partner i en af landets og ikke mindst verdenens fremtidige burger koncepter.

 

FLEKSIBEL FORRETNINGSMODEL

Har du det bedst med at overtage en eksisterende og velfungerende forretning, eller vil du gerne være med fra første spadestik?

Har du det bedst med at have en fast location, eller nyder du tanken om at rejse landet rundt, og glæde de danske burger-lovers på årets mange festivaller og byfester?

Uanset hvor du befinder dig bedst, så har vi modellen, der passer til dig og din økonomi.

 

INTERESSERET?

Så kontakt os på mail@hungrydane.com og mærk med NY FRANCHISE

 

Hilsen og på genhør

Doc’tor Dane & Team

BURGEREN OG DEN TILBLIVELSE

Burgerens tilblivelse stammer tilbage fra omkring det 4. århundrede, hvor Apicius (den ældste romerske kogebog) beskrev retten Isicia der var en bolle fyldt med en fars blanding bestående af oksekød, pinjekerner, peberkorn og hvidvin.

Senere i det 12. århundrede spiste Djernkis Khans krigere de første ”Steak Tartar” tilberedt af kød (typisk blandinger af kamel, hest, okse eller ged) blandet med mælk. Kødet var typisk blev gjort mørt, ved at have være placeret under rytternes sadler mens de red. Dette er efter min overbevisning den første gang man tænkte ”hakket kød”.

Denne spise var med til at sørge for krigerne fik den nødvendige mængde proteiner til at kunne bevare deres råstyrke. Marco Polo tilegnede sig denne viden og beregnede ved hans togter at 1 pony kunne føde 100 soldater.

De efterfølgende år 100’rede og op til ca. året 1895, hvor danskeren Louis Lassen for første gang brugte ordet Burger, var der mange variationer af ”bolle med kød”. Vi kender alle både Steak Tartar og Steak Sandwich, men der var ingen der indtil Louis Lassen, havde tænkt en BURGER til koncept.

Kødet der blev brugt var typisk afpuds fra de finere bøf udskæringer, og man skal her bemærke at det var altid var tale om skært kød, og ikke hakket kød.

Louis Lassen begyndte med at lave bollerne flade (i stedet for de sædvanlig runde) og systematiserede indholdet. Salat og tomat er de helt klassiske ingredienser, men i dag sætter fantasien ingen grænser.

Omkring 1920 var efterspørgsel og udbud efter oksekød i ubalance, samtidigt med at krisen startede, og kreative slagtere fandt på alternativer. Med tankerne tilbage til Djenkis Khan og hans blandede kød, begyndte man i New Port, New York at lave en burger ”erstatning”, som man kaldte HAMBURGER, opkaldt efter immigranterne, der kom sejlende fra Hamborg, Tyskland. Produktet så næsten ens ud, smagte næsten ens. (hvis man altså bare krydrede det godt – det er her tomat-ketchup pludselig får en meget kraftig smag, så man ikke kunne smage surheden). Produktet er naturligvis væsentligt billigere, da man jo bare brugte det kød, der nu ikke var blevet solgt, og alligevel var tæt på at skulle kasseres.

Samme fødekæde bruger slagterne/supermarkederne i dag. Først hel-steg, så bøffer, derefter skært kød og til sidst hakket. Intet dårligt om dette, blot et faktum.

Skal man nu gøre status, så er BURGEREN den ægte vare, som FORD og MERCEDES er bilens,  og HAMBURGEREN er kagernes svar på studenterbrød. Intet dårligt i dette blot et faktum.

At HUNGRY DANE, nu som verdens eneste BURGER har valgt at tilberede alt vores kød SOUS-VIDE CONFIT, og ubetinget opbygger BURGEREN i harmoni med smagsløgenes placering og egenskaber, er jo blot som at købe en Mercedes Super Turbo AMG, og læne sig tilbage i førersædet.

TRAIN
AWAY
TAKE
AWAY